Warning: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /var/www/kuhne.hu/cgi-bin/Webdraft/Debug/Logger.php on line 15
KFFV 6210 vetőgép - Kühne - a magyar földnek

KFFV 6210 vetőgép

A KÜHNE KFFV vetőgépek gabonafélék, talajfertőtlenítő mikrogranulátumok és fűfélék kiadagolására, talajba juttatására és a vetett sorok egyidejű tömörítésére alkalmasak.

A 6210-es típus féligfüggesztett rendszerű, de függesztett gépként is alkalmazható. A vetéssel egyidejű sorhengerezésnek -amelyet a tömörítőkerék-rendszer végez el- és a jó mélységegyenletességnek köszönhetően egyenletesebb a kelés, kisebb a kifagyásveszély, amely összességében magasabb termésmennyiséget eredményez. A dupla csapágyazású tárcsák fokozott igénybevétel mellett is hosszú élettartamot biztosítanak. A pontos adagolás érdekében a magállító csavarorsós kivitelű.

A KÜHNE KFFV vetőgépek alkalmasak gabona- és fűfélek, valamint mikrogranulátumok kiadagolására is. A 6210-es típus féligfüggesztett rendszerű, de függesztett gépként is alkalmazható.
Az egyenletes mélységű vetés kedvező a korai kelés és a kifagyás elleni védelem szempontjából. A dupla csapágyazású tárcsák fokozott igénybevétel mellett is hosszú élettartamot biztosítanak.
TípusnévKühne KFFV-6210
Munkaszélesség4312mm
Szállítási szélesség2800mm
Szállítási hosszúság6400mm
Munkasebesség8 - 12km/h
Vetett sorok száma28db
Sortávolság154mm
Magtartály térfogata1450l
Munkamélység (max.)85mm
Vontatási sebesség (max.)10km/h
Területteljesítmény2,4 - 3,8ha/h
Tömeg3170kg
Szükséges traktor teljesítmény (min.)58 (80)kW (LE)